Νέα φωτιά στον Καραβάδο στην Κεφαλονιά

Νέα φωτιά στον Καραβάδο στην Κεφαλονιά
Find me

Χρήστος Φράγκου

Intelligence Director at Crisis Monitor
Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crisis Zone, δημοσιογράφος, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα.
Συνδέοντας τις κουκίδες μπορούμε να καταλήξουμε σε αποτελέσματα, αν δεν τις συνδέσουμε θα παραμείνουμε στο σκοτάδι.
Εχει διατελέσει επί δέκα σχεδόν έτη διευθυντής του sofokleousin.gr και έχει διατελέσει σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά ακόμα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.
Find me

Νέο μέτωπο εκδηλώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης σε δασική έκταση στην περιοχή Καραβάδος Κεφαλονιάς, σε διαφορετικό πεδίο από τις πυρκαγιές που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Διαφήμιση

Για την κατάσβεσή της, έσπευσαν στο σημείο 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα. Η πυρκαγιά βρίσκεται σε διαφορετική περιοχή από τις υπόλοιπες, οι οποίες είχαν τεθεί υπό έλεγχο νωρίτερα σήμερα.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, οι κάτοικοι έχουν βγει στις πλατείες των χωριών Καραβάδος και Δοριζάτα, καθώς η φωτιά είναι εκτεταμένη και κοντά σε κατοικίες.

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crisis Zone, δημοσιογράφος, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Συνδέοντας τις κουκίδες μπορούμε να καταλήξουμε σε αποτελέσματα, αν δεν τις συνδέσουμε θα παραμείνουμε στο σκοτάδι. Εχει διατελέσει επί δέκα σχεδόν έτη διευθυντής του sofokleousin.gr και έχει διατελέσει σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά ακόμα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.