Βουτιά αμερικανικών αποθεμάτων πετρελαίου

Βουτιά αμερικανικών αποθεμάτων πετρελαίου
Find me

Χρήστος Φράγκου

Intelligence Director at Crisis Monitor
Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crisis Zone, δημοσιογράφος, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα.
Συνδέοντας τις κουκίδες μπορούμε να καταλήξουμε σε αποτελέσματα, αν δεν τις συνδέσουμε θα παραμείνουμε στο σκοτάδι.
Εχει διατελέσει επί δέκα σχεδόν έτη διευθυντής του sofokleousin.gr και έχει διατελέσει σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά ακόμα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.
Find me

Πτώση που υπερέβη στις προσδοκίες της αγοράς σημείωσαν για ακόμη μια εβδομάδα τα αποθέματα πετρελαίου των ΗΠΑ, εξέλιξη που αναμένεται να οδηγήσει σε αντίδραση την τιμή του μαύρου χρυσού που βρίσκεται υπό καθεστώς παρατεταμένων πιέσεων.

Διαφήμιση

Τα αποθέματα αργού πετρελαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες μειώθηκαν κατά 4,727 εκατομμύρια βαρέλια την εβδομάδα που έληξε στις 14 Ιουλίου 2017, μετά από πτώση κατά 7,564 εκατομμύρια την προηγούμενη περίοδο και υψηλότερες από τις προσδοκίες της αγοράς με πτώση 3,214 εκατομμυρίων.

Τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν κατά 4445 χιλιάδες, σε σύγκριση με τις προσδοκίες για μείωση κατά 655 χιλιάδες.

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crisis Zone, δημοσιογράφος, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Συνδέοντας τις κουκίδες μπορούμε να καταλήξουμε σε αποτελέσματα, αν δεν τις συνδέσουμε θα παραμείνουμε στο σκοτάδι. Εχει διατελέσει επί δέκα σχεδόν έτη διευθυντής του sofokleousin.gr και έχει διατελέσει σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά ακόμα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.