Εκδήλωση του ΣΕΜΑ για το Cybersecurity

Εκδήλωση του ΣΕΜΑ για το Cybersecurity

O Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων στο πλαίσιο του 19ου Διεθνούς HYDRA MEETING και υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας, διοργανώνει την ετήσια εκδήλωσή του με θέμα “Meeting the Brokers of a Cyber Secure World”.

Διαφήμιση

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, στις 8:00μμ., στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στην εκδήλωση προσκαλούνται και παρευρίσκονται κάθε χρόνο, περίπου 400 ηγετικά στελέχη της εγχώριας και διεθνούς ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς, με στόχο την σύσφιξη των σχέσεων, τη δικτύωση μεταξύ των προσκεκλημένων και την προβολή των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου στον επιχειρηματικό κόσμο.

Διαβάστε  Μαύρη χρονιά για τις ασφαλιστικές το 2017, άφησε πίσω ζημιές 306 δισ.

Κάθε χρόνο η εκδήλωσή προβάλει ένα σημαντικό & επίκαιρο θέμα της κοινωνίας & της ασφαλιστικής αγοράς. Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις λόγω των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο, οι οποίες τείνουν να εξελιχθούν σε μάστιγα. Ο κλάδος, προσανατολισμένος & ευαισθητοποιημένος σε κάθε κίνδυνο που απειλεί την ανάπτυξη των επιχειρηματικών πελατών, ενεργοποιείται αναζητώντας και αναλύοντας τα ασφαλιστικά προϊόντα, με τα οποία οι επιχειρήσεις θα περιορίσουν ή/και εξαλείψουν τον πιθανό κίνδυνο των απωλειών των επιχειρήσεων.

Διαβάστε  Η ΜΙΝΕΤΤΑ στην «Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών»

Διαφήμιση