Ανάσταση με καινούριο οδικό δίκτυο, στην Ελλάδα

Ανάσταση με καινούριο οδικό δίκτυο, στην Ελλάδα

Την παράδοση μεγάλων οδικών έργων μέχρι το Πάσχα προανήγγειλε με συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης.

Διαφήμιση

«Σε πολλές περιπτώσεις είμαστε μπροστά από το χρονοδιάγραμμα, καθώς τμήματα των δρόμων, τα οποία επρόκειτο να παραδοθούν τον Αύγουστο, θα παραδοθούν πριν το Πάσχα» πρόσθεσε ο αρμόδιος υπουργός. Επίσης δήλωσε ότι στις 6 Απριλίου θα γίνουν τα εγκαίνια για το «πέταλο» του Μαλιακού, αλλά και τις σήραγγες στα Τέμπη και τον Πλαταμώνα. «Μετά από πολλές δεκαετίες, θα έχουμε ολοκληρωμένα τα Τέμπη, ολοκληρωμένη την Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης» τόνισε, ενδεικτικά.

Τη Μεγάλη Πέμπτη παράλληλα, θα παραδοθεί και ο αυτοκινητόδρομος Κορίνθου – Πατρών, ο οποίος είχε προγραμματιστεί να παραδοθεί το καλοκαίρι. Διευκρίνισε πάντως, ότι τα έργα θα συνεχιστούν έως τα τέλη του Μαΐου σε ορισμένα σημεία της εθνικής οδού, λόγω των εργασιών στο σιδηροδρομικό δίκτυο.
Επομένως, όπως επεσήμανε, το σύνολο των έργων των αυτοκινητοδρόμων θα τελειώσει μέσα στο καλοκαίρι και ταυτόχρονα θα δοθούν στην κυκλοφορία τμήματα της Ιονίας Οδού, τα οποία είναι έτοιμα.