ΗΠΑ: Η Βουλή βγάζει hoax τις καταγγελίες Τραμπ για Ομπάμα και κοριούς

ΗΠΑ: Η Βουλή βγάζει hoax τις καταγγελίες Τραμπ για Ομπάμα και κοριούς

Ένα ακόμη πλήγμα στο γόητρο και στο προεδρικό προφίλ του δέχεται ο Ντόναλντ Τραμπ καθώς ο Ρεπουμπλικάνος επικεφαλής της επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων δεν βρήκε στοιχεία για να στηρίξει τις κατηγορίες του προέδρου, ενώ και ο Λευκός Οίκος δεν προσκόμισε παρά τον επιπλέον χρόνο που είχε ζητήσει.

Διαφήμιση

Υπ αυτό το πρίσμα το αίτημα του Ντόναλντ Τραμπ για τη διενέργεια σχετικής έρευνας σε βάρος του προκατόχου του, Μπαράκ Ομπάμα, για τις καταγγελίες ότι είχε διατάξει την παρακολούθηση των τηλεφώνων του Trump Tower κατά την προεκλογική περίοδο, απορρίπτεται και η υπόθεση χαρακτηρίζεται… hoax.

Διαβάστε  Πρόταση Βορείου Κορέας για συνομιλίες με ΗΠΑ

Ο κ. Τραμπ είχε επιτεθεί στον προκάτοχό του στο ύπατο αξίωμα των ΗΠΑ μέσω Twitter, δηλώνοντας ανοικτά ότι είχε πέσει θύμα παρακολουθήσεων τον τελευταίο μήνα πριν τις εκλογές, ενώ είχε ζητήσει από το Κογκρέσο (Βουλή των Αντιπροσώπων και Γερουσία) να ερευνήσει το ζήτημα.
[graphiq id=»5iExY6s3QZD» title=»Αποδοχή των πολιτικών του Ντόναλντ Τραμπ» width=»700" height=»534" url=»https://w.graphiq.com/w/5iExY6s3QZD» ]

Διαβάστε  ΗΠΑ: Η οικονομία δεν είναι προτεραιότητα για τον κόσμο

Διαφήμιση