Η αντιτρομοκρατική ψάχνει τους 8 του Γιωτόπουλου

Η αντιτρομοκρατική ψάχνει τους 8 του Γιωτόπουλου

Ενέργειες από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία παράγγειλε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, διαβιβάζοντας την επιστολή που απέστειλε στην εφημερίδα Έθνος ο καταδικασμένος αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη.

Τόσο η δικαιοσύνη όσο και η αστυνομία εκτιμούν ότι υπάρχουν αρκετές σημειολογικές συνδέσεις καθώς η επιστολή απεστάλη μερικές ημέρες πριν τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου που συμπίπτει με την ονομασία της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν.

Διαφήμιση

Επίσης ως ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο αξιολογείται και η επικείμενη έλευση του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα, γεγονός που θα εντείνει τα ήδη δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί.

Διαβάστε  Στους 14 οι νεκροί από ναυάγιο ανοικτά του αγαθονησίου

Στην επιστολή, που δημοσιεύτηκε στις 7 Νοεμβρίου ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος έκανε λόγο για οχτώ ασύλληπτα άτομα που εμπλέκονται στην οργάνωση 17Ν, ενώ ανέφερε ότι έχει χαθεί και το όπλο-σφραγίδα της οργάνωσης που υπήρχε σε γιάφκα της 17Ν.
Παράλληλα, ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην οργάνωση υποστήριζε ότι σημαντικά χειρόγραφα χάθηκαν από το σπίτι-γιάφκα που είχε βρεθεί το 2002, ενώ ανέφερε ότι μπήκαν στο αρχείο καταθέσεις που «έκαιγαν» συγκεκριμένα πρόσωπα και μία ομάδα οχτώ ατόμων.

Διαβάστε  Ρέγκλινγκ: Ανοιχτή η μείωση του χρέους και η προληπτική γραμμή

Διαφήμιση