Κλείνει το ίδρυμα Τράμπ ο εισαγγελέας της Νέας Υόρκης

Κλείνει το ίδρυμα Τράμπ ο εισαγγελέας της Νέας Υόρκης

Την άμεση διακοπή της διαδικασίας άντλησης δωρεών από το ίδρυμα Ντόναλντ Τράμπ ζήτησε ο γενικός Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης, καθώς όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο και δημοσιεύματα του Τύπου, δεν πληρούσε τις προδιαγραφές και δεν ήταν ούτε εγεγραμμένο στα μητρώα της πολιτείας.

Διαφήμιση

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδρυμα παρέμενε ανενεργό από το 2008, όταν ο ίδιος ο Τράμπ είχε κάνει την τελευταία δωρεά, ενώ δεν είχε εγγραφεί στα μητρώα όπου εγγράφονται τα ιδρύματα που δέχονται δωρεές πάνω από 25,000 δολάρια το χρόνο.

Διαβάστε  Επικοινωνία Τραμπ-Πούτιν για Βόρεια Κορέα και Μέση Ανατολή

Όπως επισημαίνει η Washington Post παραμένοντας μη εγγεγραμμένο το ίδρυμα Τράμπ απέφευγε επί μακρόν τους ελέγχους των ανεξάρτητων αρχών της πολιτείας και της Εφορίας.

Διαφήμιση

Διευθυντής Πληροφοριών στο Crisis Monitor και επικεφαλής του συντονιστικού συμβουλίου της Crisis Zone, δημοσιογράφος, με ειδίκευση στα οικονομικά, τραπεζικά και διεθνή θέματα. Συνδέοντας τις κουκίδες μπορούμε να καταλήξουμε σε αποτελέσματα, αν δεν τις συνδέσουμε θα παραμείνουμε στο σκοτάδι. Εχει διατελέσει σε επιτελικές θέσεις σε αρκετά ακόμα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Διαβάστε  Οι ΗΠΑ κατεβάζουν τους τόνους στην Κυπριακή ΑΟΖ, δεν προστατεύει την Exxon ο 6ος στόλος